Hallo

Wie is Lilian

Vanaf 1990 was ik verpleegkundige in diverse ziekenhuizen / afdelingen in Nederland en Wales. Een mooi beroep maar weinig tijd voor patiënten. Tijd voor verandering:

Sinds mei 2015 ben ik haptotherapeut (opleiding bij Instituut voor Toegepaste Haptonomie in Nijmegen).

Voor mij is het belangrijk dat je je veilig voelt tijdens de therapie. Dan kan je jezelf laten zien zoals je bent met al je eigen-aardigheden. Dat is de basis om te kunnen ontdekken wat je nodig hebt en hoe je hier handen en voeten aan kan geven in het dagelijks leven. 

In 2017 heb ik 11 maanden onderzoeken, chemotherapie, operatie en bestralingen ondergaan vanwege borstkanker. Ik kon aan den lijve ondervinden hoe het is als je met respect wordt benaderd en gezien wordt door de behandelaars. Als daaraan was voldaan, kon ik de behandelingen aan!

Ik heb ook gemerkt hoe het is als dat niet het geval is. Hoe kaart je dat aan als je in een kwetsbare / afhankelijke positie bent? Hoe kun je dan dichtbij jezelf blijven. Ik kon zelf in de praktijk brengen wat ik zo belangrijk vind als ik zelf mensen begeleid in de haptotherapie.

Voel je welkom om een afspraak te maken voor haptotherapie of een kennismakingsgesprek, via het contactformulier of telefoon.

 

Lilian